2008 Yılı Faaliyetlerimiz

1. Mersin Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ulaş Bayraktar’ın ‘’ Bursa ve Mersin Üzerinde Karşılaştırmalı Yerel Siyaset Başkanlar, Sivil Toplum ve Sosyal Yapı’’ başlıklı sunuş. Tarih 4 Ocak 2008 saat 15.00 

2. Uşak Valisi ve Mahalli İdareler eski Genel Müdürü Kayhan Kavas’ın Yerel Yönetimlerde Kapasite Artırımının Önemi Uşak İl Özel İdaresi Örneği başlıklı sunuşu Tarih Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin Yerel Yönetim Sistemindeki Sorunlar ve Çözüm Önerileri, Altındağ Belediyesi Uygulamaları başlıklı sunuşu. Tarih 25 Nisan 2008 Yer Senato Odası Sultahahmet Rektörlük Binası 

3. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ‘’Yerel Yönetim sistemindeki Sorunlar ve Çözüm Önerileri Altındağ Belediyesi Uygulamaları’’ başlıklı sunuşu. Tarih 25 Nisan 2008. Yer: Senato Odası Sultanahmet Rektörlük Binası. 

4-İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer'in ''Yerel Yönetim Reform Süreci ve Sorunlar '' başlıklı sunuşu.Tarih:2 Mayıs 2008.Yer:Senato Odası Sultanahmet Rektörlük Binası.

5-Şehir Plancıları Odası Başkanı Erhan Demirdize'nin ''Türkiye'de Planlama  ve İstanbul Örneği'' başlıklı sunuşu.Tarih:29 Nisan 2008.Yer:Merkez.

6-Merkez Yöneti Kurulu üyesi Yrd.Doç.Dr.Nihal Ekin Erkan başkanlığında Pendik Belediyesi'ne yapılan alan gezisi( Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısının konferansı ile birlikte).Tarih:6 Mayıs 2008.


Bu sayfa Urban Problems and Local Government Research and Implementation Centre tarafından en son 11.07.2023 14:27:09 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM