2013 Yılı Faaliyetlerimiz

Yönetim Kurulu kararı ile Cuma Buluşmaları adıyla bir dizi bilimsel etkinlik planlanmış ve gerçekleştirilmiştir.

19 Nisan 2013 tarihinde Dr. Çiğdem Aksu-Çam , "Edirne Örneğinde Yerelleşme ve Yerel İktidar" konulu doktora tezi araştırması bulgularını içeren bir sunuş yapmıştır.

12 Mayıs 2013 tarihinde, Ev ve Şehir Vakfı ile İstanbul Tasarım Merkezi işbirliği ile Bir Osmanlı Şehri İstanbul konulu konferans gerçekleştirilmiştir.

24 Mayıs 2013 tarihinde Dr. Ersoy Kutluk, "Afetlere Müdahale Süreci için Yeni Bir Yönetim Modeli Önerisi" konulu doktora tezi araştırması bulgularını içeren bir sunuş yapmıştır.

25 Ekim 2013 tarihinde Cuma Buluşmaları KEYEM’İN yönetim ve danışma kurulu üyelerinin bir araya gelmesi ile yeni akademik dönemde yapılacak etkinlikleri üzerine belirlemeler yapılmıştır.

29 Kasım 2013 tarihinde Dr. Hasan Taşçı, “Bir Yaşam Biçimi Olarak Meydan” başlıklı sunumu gerçekleştirmiştir.

Esenler Şehir Düşünce Merkezi, Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi ortaklığı ile 5–6 Kasım 2013 tarihleri arasında Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu tertip edilmiş ve gerçekleştirilmiştir.

27 Aralık 2013 tarihinde Çatalca Kaymakamı Nevzat Daştan, “Türk Kamu Yönetiminin Sorunları” konulu sunuş yapmıştır.

Bu sayfa Urban Problems and Local Government Research and Implementation Centre tarafından en son 11.07.2023 14:25:58 tarihinde güncellenmiştir.