2005 Yılı Faaliyetlerimiz

1. 16 Mart 2005 tarihinde Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (IULA) işbirliği ile Prof.Dr.İlhan Tekeli ‘’Küreselleşen Dünyada Yerel Üzerine Düşünmek ‘’başlıklı bir konuşma yapmıştır. Yer: Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler. Katılıcılar: Marmara Üniversitesi  Sosyal Bilimler Enstitüsü Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri Prof. Dr. Tekeli’nin konuşma metni Merkez’in web sayfasında yer almaktadır.

2. 6-8 Haziran 2005 tarihinde Dünya Bankası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Korean Institute of Public Finance ve Korean Development Instıtute ile birlikte Kamu Malı Yönetim Reformu Sempozyumu / Public Management Reform Synposium gerçekleştirilmiştir. Yer: Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi. Söz konusu uluslararası sempozyumun programı ve sempozyumunda sunulan tebliğler Merkez’in web sayfasında yer almaktadır.

Bu sayfa Urban Problems and Local Government Research and Implementation Centre tarafından en son 11.07.2023 14:27:42 tarihinde güncellenmiştir.