2006 Yılı Faaliyetlerimiz

1. Ayşe Güner ve Serdar Yılmaz’ın derlediği ‘’Mali Yerleşme Teori ve Uygulama Üzerine Yazılar’’ başlıklı kitap (Ayşe Güner ve Serdar Yılmaz derleyenler, Mali Yerelleşme Teori ve Uygulama Üzerine Yazılar, Marmara Üniversitesi Yerel Yönetimler Araştırma ve Eğitim Merkezi ile Güncel Yayıncılık ortak yayını İstanbul Mayıs).

2. 6 Haziran 20006 tarihinde Prof. Dr. Ruşen Keleş ‘’Yerinden Yönetim ve Kent Planlama’’ başlıklı bir konuşma yapmıştır. Yer: MÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu 6. Derslik. Katılımcılar: MÜ SBMYO Yerel Yönetimler Programı öğrencileri, MÜ SBE Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Bilim Dalı  Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri.

Bu sayfa Urban Problems and Local Government Research and Implementation Centre tarafından en son 11.07.2023 14:27:31 tarihinde güncellenmiştir.