Kent Sorunları ve Yerel Yönetimler Araştırma ve Uygulama Merkezi

Merkeze Kısmi Zamanlı Öğrenci Alımı

Merkez bünyesinde istihdam edilmek üzere;

Kısmi Zamanlı Çalışacak Marmara Üniversitesi Öğrencisi Aranmaktadır:

- Yönetmeliğe uygun olarak merkezde haftada 15 saat çalışma şartı bulunmaktadır.

- Başvurular keyem@marmara.edu.tr adresine iletişim bilgilerinizle birlikte detaylı cv lerle yapılacaktır.

- Daha önce bir Sivil Toplum, kamu kuruluşunda veya bir organizasyonda  GÖNÜLLÜ çalışma yapma şartı bulunmaktadır.

- En az 1 referans ve referansınızın iletişim bilgileri gerekmektedir.

- Başvurular Ekim ayının 12'sine kadar yapılabilmekle birlikte erken başvurular önceliklidir.

BAŞVURU YAPABİLECEK BÖLÜMLER / PROGRAMLAR

LİSANS BÖLÜMLERİ

(Sadece 3. ve 4. Sınıf öğrencileri)

1. İLETİŞİM FAKÜLTESİ (Tüm Bölümleri)
  2. ATATÜRK EĞİTİM FAKÜLTESİ (Eğitim Bilimleri, Güzel Sanatlar Eğitimi, Sosyal Bilimler ve Türkçe Eğitimi)
  3. FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ (Bilgi ve Belge Yönetimi, Coğrafya, istatistik, Sanat Tarihi, Sosyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih)
  4. GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ (Tüm Bölümleri)
  5. SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ  (Tüm Bölümleri)

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ (Güzel Sanatlar Eğitimi, İlköğretim, Türkçe Öğretmenliği)

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ (Coğrafya, Sosyoloji, Çalışma Ekonomisi, İşletme, Kamu Yönetimi, Yerel Yönetimler, Kamu Hukuku, Siyaset Yönetimi ve Kamu Yönetimi, Gazetecilik, Halkla İlişkiler, Radyo Televizyon, Kamu Hukuku, İslam Tarihi ve Sanatları, Felsefe ve Din Bilimleri)

ORTA DOĞU VE İSLAM ÜLKELERİ ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ (Tüm programları)

GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ(Tüm programları)

AVRUPA BİRLİĞİ ENSTİTÜSÜ (AB Siyaseti ve Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı)

Bu sayfa Kent Sorunları ve Yerel Yönetimler Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından en son 20.10.2017 14:39:36 tarihinde güncellenmiştir.